dilluns, 4 de novembre del 2013

Mireia Gordillo, en representació de la Fundació VIC, recull els 6.945,00 € aconseguits amb el Festival del Domund de l’Escola Vedruna-Balaguer, per a Haití.

El dia 31 d’octubre de 2013 una representació dels alumnes de 1r de Batxillerat, organitzadors del Festival, i els delegats a partir de 4rt de Primària, ESO i Batxillerat de l’Escola Vedruna-Balaguer, lliuren a Mireia Gordillo els 6.945,00 € aconseguits en aquesta edició del Festival del Domund, la festa de la solidaritat. Mireia Gordillo, amb les xerrades prèvies al Festival, va aconseguir atansar persones que viuen relitats molt diferents, uns a Haití, els altres a Balaguer.  
    Aquesta aportació econòmica farà que l’alimentació dels nens i nenes de l’Escola de Fonds Parisien (Haití) sigui millor. L’Escola Vedruna-Balaguer no vol perdre el contacte amb Haití, és per això que espera rebre notícies sobre l’evolució del projecte al que tant entusiame i energies hi ha avocat i mostra un profund agraïment a Mireia Gordillo per les seves paraules, per les fotografies, per les vivències, per transmetre ganes de contribuir, amb el dia a dia, a fer un món més fratern, més tolerant, més solidari.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada