dimarts, 2 de febrer del 2016

MES VEDRUNA - PREGÀRIES DE FEBRER ESO I PRIMÀRIA

FEBRER MES VEDRUNA.                                             EQUIP DE PASTORAL 2016.


Dia 1

Gràcies Senyor pels mestres, professors que ens ensenyen a conviure, a comportar-nos i a estimar. Ells són fruit de l’amor de Sta. Joaquima.
Perdó perquè a vegades la nostra actitud no és
l’adequada i no
donem importància als seus esforços.

Dia 2

Gràcies, Senyor, per la  nostra família, pel molt que ens estimen, que com Sta. Joaquima sapiguem estimar-los, ajudar-los i valorar tot el que fan per nosaltres. Gràcies pel seu exemple i per tot els que ens ensenyen.

Dia 3

Gràcies, Senyor per totes les coses bones que ens fan la vida més bonica: la natura, l’amor, l’amistat, la pau, la companyia i els amics i amigues. Fes que com Sta. Joaquima  siguem capaços d’apreciar-les i cuidar-les.

Dia 4

Senyor, et dono gràcies pel dia que comencem, perquè ens ho passem molt bé aprenent i compartint amb els nostres companys la jornada escolar. Fes que aprofiti al màxim el temps que compartim tots junts. Ajuda’ns a fer-ho com Sta. Joaquima deia: Tot per amor, res per força.

Dia 5

Gràcies Senyor perquè tinc salut. Et demano que ajudis a les persones que pateixen alguna malaltia i que els donis forces per superar-la.  Gràcies per la força que ens dóna veure com saben viure amb el seu patiment. Que Sta. Joaquima ens ajudi a saber gaudir al màxim dels moments de salut.

Dia 8

Senyor, et demano que jo sàpiga esforçar-me al màxim, compartir les meves coses, tractar bé el material de col·legi i respectar les persones. Que com Sta. Joaquima  valori tot allò que se m’ha donat. Fes que cada dia que passi sigui una persona millor.

Dia 11

Senyor et demano perdó per les vegades que m’he barallat amb els meus germans i amics. De vegades m’enfado amb els pares o amb els mestres. Sé que això no està bé i et demano que m’ajudis a millorar. Que com Sta. Joaquima sàpigui tenir la virtut de la paciència.Dia 10
En aquesta Quaresma que iniciem Senyor ensenya’ns a ser valents com Sta. Joaquima i a lluitar per la justícia i pel respecte a la vida, per tot el que val la pena. Ajuda’ns a respectar les normes de convivència i a ser comprensius amb aquelles persones que les trenquen. 

Dia 12

Avui amb un petit gest que fem tots plegats aconseguirem grans coses per gent que li fa falta. Gràcies Jesús per organitzacions com Mans Unides, gràcies per tots els que col.laborem en projectes per fer d’aquest, un món millor.


Dia 16

Gràcies, Senyor,per la natura que has creat,per la terra i el mar,per les muntanyes, les valls i els rius,per les persones que treballen la terra i recullen els aliments dels camps. Que com Sta. Joaquima sapiguem veure en  tot el que ens envolta la presència de Déu.



Dia 17

Senyor, gràcies perquè els nostres pares i mares tenen una feina que els permet guanyar-se el jornal. Et demanem que facis costat els qui estan a l’atur i els ajudis a ser pacients, a preparar-se per trobar una altra feina i a no perdre l’esperança.

Dia 18

Jo et demano, Jesús, que sempre pensem en Tu, tant quan ens sentim feliços com quan estem tristos, tant quan les coses ens surten bé com quan ens sembla que el món s’enfonsa. Ajuda’ns a tenir esperança i fe i a fer-nos costat els uns als altres quan la tristesa ens guanyi.

Dia 19

Senyor, jo sé que la vida, l’amor i l’alegria ens els has regalat Tu generosament. Ajuda’ns a gaudir d’aquest regal i ajuda’ns com Sta. Joaquima a ser generosos amb els nostres companys i companyes, amb els nostres mestres i amb les nostres famílies.

Dia 22

Senyor, fes que com Sta. Joaquima quan ens sentim feliços, en pau, estimats, alegres i il·lusionats sapiguem donar-te’n les gràcies i compartir-ho amb els qui tenim més a prop. També que  sapiguem donar ajuda i suport a qui ho necessiti.

Dia 23

Senyor ajuda’ns a ser valents i constants amb els nostres projectes, amb els nostres compromisos. Que sapiguem gaudir de la satisfacció de l’esforç

Dia 24

La veritat és molt maca, i la sinceritat, també.
És millor dir la veritat, que dir mentides. Fes, Pare, que com Sta. Joaquima, no anem pel camí dolent, sinó pel bo, guiats per una brúixola que sempre assenyali Jesús.

Dia 25
Aquest any la nostra escola està d’aniversari. 50 anys del nostre edifici. Gràcies Sta. Joaquima per tots els alumnes que han passat per aquestes aules. Segur que els valors Vedruna hauran quedat dins del seu cor i que allí on siguin, els que els envolten ho notaran. Gràcies pels nostres exalumnes.

Dia 26
Avui per la família Vedruna és un dia gran. Tots celebrem aquell gran esdeveniment on unes noies amb Joaquima van decidir d'iniciar un gran compromís per ajudar les noies.i la gent malalta. Nosaltres som aquí avui gràcies a la primera comunitat de germanes. Gràcies Jesús per  Joaquima i perquè la seva tasca encara és viva

Dia 29
La millor manera de començar el dia és amb una bona rialla. Avui per finalitzar el mes Vedruna ens mereixem tots un fort aplaudiment.

FEM UN BON I FORT APLAUDIMENT PER NOSALTRES I PER TOT EL MÓN VEDRUNA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada